ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 25€

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΩΡΕΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 25€

Πολιτική Απορρήτου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

 1.Εισαγωγή

Η παρούσα πολιτική ισχύει για την εταιρεία «UNDER TRADING ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «UNDER TRADING ΙΚΕ», εφεξής καλούμενη homewear.gr, η οποία και είναι η Υπεύθυνη Επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγει από την ιστοσελίδα της.

H εταιρεία Homewear.gr δεσμεύεται να προστατεύει τις προσωπικές πληροφορίες που συλλέγονται όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας και άλλες υπηρεσίες μας. Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου ορίζει την δέσμευση της Homewear.gr να προστατεύει τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα και πως η δέσμευση αυτή εφαρμόζεται σχετικά με την συλλογή, την χρήση, την μεταβίβαση και την διατήρηση αυτών. Η πολιτική αυτή ισχύει όταν καθορίζουμε τους σκοπούς και τα μέσα της επεξεργασίας, ενεργώντας συνεπώς, ως διαχειριστής δεδομένων.

 

2.Συλλογή Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Η Homewear.gr έχει σχεδιάσει μία τυποποιημένη φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα της προκειμένου να διευκολύνει την επικοινωνία με κάθε ενδιαφερόμενο. Το έντυπο αυτό χρησιμοποιείται για οποιαδήποτε ερωτήματα ή αιτήματα και τα κατευθύνει στο κατάλληλο τμήμα ή μέλος του προσωπικού. Προκειμένου να διαχειριστούμε και να ανταποκριθούμε στα ερωτήματα και τα αιτήματά σας, μπορεί να συλλέξουμε και να αποθηκεύσουμε το πλήρες όνομά σας, το email σας, τη διεύθυνσή σας, στοιχεία επικοινωνίας και οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες μπορεί να μας έχετε διαθέσει. Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται αυστηρά για να ανταποκριθούμε ικανοποιητικά στις ερωτήσεις ή τα αιτήματά σας και δεν θα αποκαλυφθούν σε τρίτους εκτός από εκείνους που αναφέρονται στην παρούσα πολιτική ή όπου η δημοσιοποίηση απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο.

Επιπλέον, παρέχουμε τους τηλεφωνικούς αριθμούς της εταιρείας για μια πιο άμεση επικοινωνία εάν αυτό απαιτείται. Οι σταθερές τηλεφωνικές μας κλήσεις καταγράφονται για εκπαιδευτικούς και εποπτικούς σκοπούς και οι ηχογραφήσεις μας διατηρούνται συνήθως για μία περίοδο έξι μηνών.

H Homewear.gr, παρέχει τη δυνατότητα εγγραφής στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ιστοσελίδας της, προκειμένου ο χρήστης να μπορέσει να πραγματοποιήσει τις αγορές του. Σε αυτή την περίπτωση η Homewear.gr, μπορεί να συλλέξει και να αποθηκεύσει το πλήρες όνομά σας, το email σας, τη διεύθυνσή σας, στοιχεία επικοινωνίας και οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες μπορεί να μας έχετε διαθέσει. Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται αυστηρά για να ανταποκριθούμε στο αίτημα της παραγγελίας σας και δεν θα αποκαλυφθούν σε τρίτους εκτός από εκείνους που αναφέρονται στην παρούσα πολιτική ή όπου η δημοσιοποίηση απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο.

Η Homewear.gr, έχει υλοποιήσει μια υπηρεσία διασύνδεσης με την τράπεζα, προκειμένου να εξυπηρετήσει και τις ανάγκες των χρηστών που επιθυμούν να ολοκληρώσουν τις αγορές τους με πιστωτική κάρτα ή μέσω PayPal. Σε αυτή την περίπτωση ενημερώνουμε ότι η Homewear.gr δεν τηρεί οποιουδήποτε είδους πληροφορία καταχωρηθεί από τον χρήστη μετά την ανακατεύθυνση του στην ιστοσελίδα του παρόχου της υπηρεσίας.

Τέλος παρέχεται η δυνατότητα εγγραφής στο newsletter της Homewear.gr, όπου η Homewear.gr, ζητά μόνο την ηλεκτρονική διεύθυνση του χρήστη και τη χρησιμοποιεί αποκλειστικά και μόνο για την προώθηση εμπορικού υλικού. Σε κάθε περίπτωση, εφόσον ο χρήστης επιθυμεί να άρει τη συναίνεσή του, παρέχεται η δυνατότητα απεγγραφής από το newsletter της Homewear.gr μέσα από το σώμα του ηλεκτρονικού μηνύματος που λαμβάνει ο χρήστης. Ενώ τατυτόχρονα διαγράφεται και η ηλεκτρονική διεύθυνση από τα συστήματα της Homewear.gr.

Για τη νόμιμη επεξεργασία των δεδομένων σας υπό τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 και την ισχύουσα εθνική νομοθεσία (ιδίως ν. 4624/2019, ν. 3471/2006), αναγνωρίζουμε και εφαρμόζουμε μια νόμιμη βάση πριν την επεξεργασία των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα. Στις παραπάνω περιπτώσεις η νόμιμη βάση για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από πλευράς μας είναι η παραχώρηση της ρητής συγκατάθεσής σας για την επεξεργασία, με την υποβολή της εκάστοτε φόρμας ή την επιλογή του σχετικού checkbox στην ιστοσελίδα μας (αναλόγως την περίπτωση), μόνο σε περίπτωση που συμφωνείτε με την πολιτική αυτή και έχοντας αποδεχθεί του όρους της.

 

3. Χρήση Δεδομένων που Συλλέγονται

Θα χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε για τους ακόλουθους σκοπούς:

- για την εγγραφή σας σε μια Υπηρεσία,

- για την παροχή μιας Υπηρεσίας που έχετε ζητήσει,

- για σκοπούς διαφήμισης, όπως για την παροχή προσαρμοσμένων διαφημίσεων, περιεχομένου διαφημιζόμενων, καθώς και για την αποστολή προωθητικών μηνυμάτων επικοινωνίας, αφού δώσετε την ξεχωριστή συναίνεσή σας εφόσον απαιτείται, όπως και προκειμένου να εγγραφείτε στην υπηρεσία μας newsletter και να ενημερώνεστε για τα νέα της εταιρείας μας, για νέα προϊόντα και ειδικές αποκλειστικές για εσάς προσφορές.

- για την αξιολόγηση και την ανάλυση της αγοράς, των πελατών, των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, προκειμένου να μας βοηθήσετε να κατανοήσουμε καλύτερα, μέσω στατιστικών διεργασιών όπου απαιτείται, περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους πελάτες μας, ώστε να σας προσφέρουμε τις πιο συναφείς επικοινωνίες, υπηρεσίες και εμπειρίες.

- για να ζητήσουμε την άποψή σας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και τη διεξαγωγή ερευνών πελατών, αφού δώσετε την ξεχωριστή συναίνεσή σας εφόσον απαιτείται,

- για την κατανόηση του τρόπου με τον οποίο οι καταναλωτές χρησιμοποιούν τις Υπηρεσίες μας και τα προϊόντα μας, προκειμένου να μπορούμε να τις βελτιώσουμε και να αναπτύξουμε νέα προϊόντα και υπηρεσίες,

- για τη διεξαγωγή κληρώσεων δωρεάν βραβείων, προωθήσεων ή διαγωνισμών με βραβεία, όπως επιτρέπεται από τη νομοθεσία. Στην περίπτωση αυτή, θα ενημερώνεστε σχετικά με τους εκάστοτε όρους διαγωνισμού.

Η Homewear.gr επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα για τους σκοπούς που περιγράφονται παραπάνω. Το νομικό πλαίσιο επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων από τη Homewear.gr περιλαμβάνει επεξεργασία η οποία είναι: απαραίτητη για την εκτέλεση της σύμβασης ανάμεσα σε εσάς και τη Homewear.gr (π.χ. για την αγορά προϊόντων, για την παροχή των Υπηρεσιών προς εσάς, την ταυτοποίηση και τον έλεγχο ταυτότητάς σας, προκειμένου να μπορείτε να χρησιμοποιείτε συγκεκριμένες Υπηρεσίες), απαραίτητη για τη συμμόρφωση με νομικές απαιτήσεις (π.χ. για τη συμμόρφωση με τους ισχύοντες λογιστικούς κανόνες και την πραγματοποίηση υποχρεωτικών γνωστοποιήσεων στις αρχές εφαρμογής του νόμου), απαραίτητη για τα νόμιμα συμφέροντα της Homewear.gr (π.χ. για τη διαχείριση της σχέσης μας μαζί σας και τη βελτίωση της συνάφειας των μηνυμάτων επικοινωνίας, των εμπειριών και της εξυπηρέτησης πελατών) και με βάση τη συναίνεση των πελατών μας (π.χ. για την επικοινωνία μαζί σας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και την παροχή πληροφοριών μάρκετινγκ προς εσάς), η οποία μπορεί μετέπειτα να αποσυρθεί ανά πάσα στιγμή, επικοινωνώντας μαζί μας όπως προβλέπεται στην ενότητα "Επικοινωνήστε μαζί μας" της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου, χωρίς να επηρεάζεται η νομιμότητα της επεξεργασίας βάσει συναίνεσης πριν από την απόσυρση αυτής.

 

4. Διαβίβαση Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Η Homewear.gr μπορεί να διαβιβάσει δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που έχουν συλλεχθεί, σε προμηθευτές, παρόχους υπηρεσιών ή υπεργολάβους στον βαθμό που αυτό είναι εύλογα αναγκαίο για την διαχείριση των ερωτήσεων και των αιτημάτων σας. Τέτοιες διαβιβάσεις θα προστατεύονται από κατάλληλα μέτρα προστασίας (π.χ. ρήτρες δημοσιοποίησης προσωπικών δεδομένων εντός ομίλου, ρήτρες δημοσιοποίησης προσωπικών δεδομένων σε υπεργολάβους, ρήτρες δημοσιοποίησης προσωπικών δεδομένων σε τρίτους προμηθευτές, ρήτρες δημοσιοποίησης προσωπικών δεδομένων τα οποία είναι αναγκαία για την νομική συμμόρφωση κτλ.). Επιπλέον, μπορεί να δημοσιοποιήσουμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα όταν τέτοιου είδους δημοσιοποιήσεις είναι αναγκαίες για την συμμόρφωση με μια νομική υποχρέωση στην οποία είμαστε υποκείμενοι. Τέλος, σε περίπτωση που χρειαστεί να μεταβιβάσουμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σε τρίτα μέρη, η Homewear.gr δεσμεύεται να ζητά τη συναίνεσή σας εφόσον δεν έχει αναγνωριστεί άλλη νόμιμη βάση.

 

5. Διατήρηση Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Η Homewear.gr δεσμεύεται να μην διατηρήσει δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα για μια περίοδο μεγαλύτερη από ότι είναι αναγκαίο (μέγιστη περίοδος διατήρησης 20 έτη) και θα διασφαλίσουμε ότι θα τα διαγράψουμε με ασφάλεια και µε τρόπο που καθιστά αδύνατη την ανάκτησή τους.

 

6.Δικαιώματα των Υποκειμένων

Σε αυτό το τμήμα η Homewear.gr διευθετεί τα δικαιώματα που πηγάζουν από τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 και πως τα υποκείμενα των δεδομένων μπορούν να έχουν πρόσβαση στα δικαιώματα αυτά. Για επιπλέον διευκρινήσεις παρακαλώ ανατρέξτε στο τμήμα Επικοινωνία.

 

   6.1 Δικαίωμα Πρόσβασης

 

Η Homewear.gr θεωρεί ότι τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα τα οποία συλλέγονται άμεσα από τα υποκείμενα θα είναι επακριβή και ολοκληρωμένα. Τα άτομα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα δικά τους δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα χρησιμοποιώντας την Αίτηση Άσκησης Δικαιωμάτων Υποκειμένου. Κατεβάστε το έντυπο πατώντας εδώ.

 

   6.2 Δικαίωμα Διόρθωσης και Διαγραφής

 

Το υποκείμενο των δεδομένων μπορεί να απαιτήσει την επικαιροποίηση, την διαγραφή ή την αφαίρεση οποιασδήποτε πληροφορίας διατηρείται σχετικά με αυτό, και οποιοσδήποτε τρίτος ο οποίος επεξεργάζεται ή χρησιμοποιεί τα δεδομένα πρέπει επίσης να συμμορφωθεί με το αίτημα αυτό. Ένα αίτημα διαγραφής μπορεί να απορριφθεί μόνο εάν ισχύει κάποια εξαίρεση. Το δικαίωμα στην Διαγραφή μπορεί να ζητηθεί χρησιμοποιώντας την Αίτηση Άσκησης Δικαιωμάτων Υποκειμένου.

Η Homewear.gr υποχρεούται να διαγράψει τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα όταν ισχύει κάποιο από τα ακόλουθα:

- τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα δεν είναι πλέον απαραίτητα για τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν ή επεξεργάστηκαν

- το υποκείμενο των δεδομένων αποσύρει τη συναίνεσή του και δεν υπάρχει άλλη νόμιμη βάση για επεξεργασία

- το υποκείμενο των δεδομένων ενίσταται στην επεξεργασία που διενεργείται με βάση τα έννομα συμφέροντα του Διαχειριστή Δεδομένων και δεν υπάρχουν άλλοι υπερισχύοντες νόμιμοι λόγοι για τη επεξεργασία

- τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα έχουν υποβληθεί σε μη νόμιμη επεξεργασία.

Εάν έχει ληφθεί το αίτημα για την διαγραφή των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, η ταυτοποίηση έχει επιβεβαιωθεί, το αίτημα πληροί μία από τις ανωτέρω απαιτήσεις και δεν υπάρχει νόμιμος λόγος που να αντιτίθεται στην επεξεργασία, η Homewear.gr πρέπει να διαγράψει τα σχετικά δεδομένα στο σύνολό τους. Το αίτημα θα πρέπει να καταχωρηθεί στο Αρχείο Καταγραφής Αιτημάτων των Υποκείμενων των Δεδομένων.

Εάν η Homewear.gr δεν μπορεί να διαγράψει τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, θα διασφαλίσει ότι:

- δεν μπορεί ή δεν θα προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα για να δικαιολογήσει οποιαδήποτε απόφαση σχετικά με ένα άτομο ή με τρόπο ο οποίος επηρεάζει το άτομο αυτό με οποιοδήποτε τρόπο

- δεν δίνει σε κανένα άλλο οργανισμό πρόσβαση στα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα

- προστατεύει τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα με την κατάλληλη τεχνική και οργανωτική ασφάλεια, και δεσμεύεται στην μόνιμη διαγραφή των πληροφοριών εάν, ή όποτε, αυτές γίνουν διαθέσιμες.

 

     6.3 Δικαίωμα Περιορισμού της Επεξεργασίας

 

Το υποκείμενο των δεδομένων έχει το δικαίωμα να απαιτήσει από τον διαχειριστή, περιορισμό της επεξεργασίας χρησιμοποιώντας την Αίτηση Άσκησης Δικαιωμάτων Υποκειμένου.

 

    6.4. Δικαίωμα Εναντίωσης

Το υποκείμενο έχει το δικαίωμα να αντιτάσσεται, ανά πάσα στιγμή και για λόγους που σχετίζονται με την ιδιαίτερη κατάστασή του, στην επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που το αφορούν χρησιμοποιώντας την Αίτηση Άσκησης Δικαιωμάτων Υποκειμένου.

 

   6.5. Δικαίωμα ανάκλησης συγκατάθεσης

Για όσες περιπτώσεις έχετε παράσχει την συγκατάθεσή σας (π.χ. εγγραφή στο newsletter μας), διατηρείτε το δικαίωμα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεση αυτή, με απλή δήλωση απευθυνόμενη στην Εταιρεία. Εάν ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, θα σας διαγράψουμε από την υπηρεσία newsletter και θα διακόψουμε την αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων προς εσάς. Σημειώνεται ότι, στην περίπτωση αυτή, η νομιμότητα της επεξεργασίας των δεδομένων, που βασίσθηκε στη συγκατάθεση, δεν επηρεάζεται από την ανάκληση της συγκατάθεσης αυτής, έως το χρονικό σημείο που αιτηθήκατε την ανάκληση.

 

7.Τροποποιήσεις

Σε περίπτωση που η Homewear.gr επιλέξει να αλλάξει την παρούσα Πολιτική Απορρήτου, θα δημοσιεύσουμε τις αλλαγές εδώ. Όπου οι αλλαγές είναι σημαντικές, μπορεί επίσης να επιλέξουμε να στείλουμε email στους χρήστες που αφορά, με τις νέες λεπτομέρειες. Όπου απαιτείται από το νόμο, θα πάρουμε τη συγκατάθεσή σας για να κάνουμε τις αλλαγές αυτές.

 

8.Επικοινωνία

Εάν έχετε οποιονδήποτε προβληματισμό ή παράπονα σχετικά με την παρούσα πολιτική, παρακαλούμε όπως επικοινωνήστε μαζί μας στα διαθέσιμα στην ιστοσελίδα μας στοιχεία επικοινωνίας.

Εάν θεωρείτε ότι η επεξεργασία των δεδομένων σας από εμάς παραβιάζει την ισχύουσα νομοθεσία, μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία στην αρμόδια επιβλέπουσα αρχή.

Για την Ελλάδα μπορείτε να απευθύνεστε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα www.dpa.gr. Επιπρόσθετα, μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας για όλες τις Εποπτικές αρχές της ΕΕ στο: [http://ec.europa.eu/newsroom/article29/item-detail.cfm?item_id=612080].

Τέλος παρέχεται η δυνατότητα εγγραφής στο newsletter της Homewear.gr, όπου η Homewear.gr, ζητά μόνο την ηλεκτρονική διεύθυνση του χρήστη και τη χρησιμοποιεί αποκλειστικά και μόνο για την προώθηση εμπορικού υλικού. Σε κάθε περίπτωση, εφόσον ο χρήστης επιθυμεί να άρει τη συναίνεσή του, παρέχεται η δυνατότητα απεγγραφής από το newsletter της Homewear.gr μέσα από το σώμα του ηλεκτρονικού μηνύματος που λαμβάνει ο χρήστης. Ενώ τατυτόχρονα διαγράφεται και η ηλεκτρονική διεύθυνση από τα συστήματα της Homewear.gr.

Για τη νόμιμη επεξεργασία των δεδομένων σας υπό τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 και την ισχύουσα εθνική νομοθεσία (ιδίως ν. 4624/2019, ν. 3471/2006), αναγνωρίζουμε και εφαρμόζουμε μια νόμιμη βάση πριν την επεξεργασία των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα.